மீன் ரோஸ்ட் | Fish Roast

மீன் ரோஸ்ட் செய்வது எப்படி


தேவை:

மீன் – 1/2 கிலோ
மிளகுத் தூள் – 1 ஸ்பூன்.
மிளகாய் தூள் – 2 ஸ்பூன்.
சீரகத் தூள், மஞ்சள் தூள் – 1/2 ஸ்பூன்.
உப்பு – தேவையான அளவு
லெமன் சாறு – 2 ஸ்பூன்.
எண்ணெய் – தேவைக்கு.
முட்டை – 1

செய்முறை:

தேவையான பொருள்களில் எண்ணெய் தவிர மற்ற அனைத்தையும் நன்கு கலந்து மீன் துண்டுகள் மேல் நன்கு தடவி அரை மணி நேரம் ஊற வைக்கவும்.

பிறகு கடாயில் எண்ணெயை ஊற்றி சூடானவுடன் அதில் மீன் துண்டுகளை போட்டு நன்கு பொரித்தெடுக்கவும் Fish Roast indian dish , Fish Roast tamilnadu dishes , Fish Roast sweet cooking , Fish Roast mirchi dishes , Fish Roast breakfast dishesFish Roast lunch dishes , Fish Roast dinner dishes ,Fish Roast cooking youtube videos ,Fish Roastcooking in tamilFish Roast cook in tamil , How to cook Fish Roast youtube videos ,how to prepareFish Roast description ,Fish Roast Preparation onlineFish Roast indian recipe ,Fish Roast chetttindad dishes ,Fish Roast nothindian food ,Fish Roast south indian dishes ,Fish Roast snacks preparation ,Fish Roast drinks preparation ,Fish Roast diet foods ,Fish Roast arusuvai ,Fish Roast pure vegetarain dishes ,Fish Roast Non Vegetarian Dishes

Share on Google Plus

About Unknown

0 comments:

Post a Comment